Translate

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Μαγνητικός τοίχος με ράφια: Μια δημιουργική ιδέα προκλήση για την φαντασία σας

Μαγνητικός τοίχος με ράφια

Ένα μοναδικό σύστημα μαγνητικού τοίχου που πάνω προσαρμόζονται ράφια μας έχει αφήσει έκπληκτους,  μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα που αξίζει να μοιράστουμε μαζί σας. Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό στοιχείο, που να μπορείτε να το μετακινήσετε, να αλλάξετε τη θέση των ραφιών, και να δημιουργήσει διαφορετικές «ιστορίες» στους τοίχους σας.
Λειτουργεί ως ένα πατενταρισμένο μαγνητικό σύστημα στερέωσης, έτσι ώστε ουσιαστικά να
κολλήσει στον τοίχο, χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Η ομορφιά του είναι ότι παρέχει ελευθερία ως προς το σχεδιασμό και το μόνο εργαλείο που πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι μυαλό σας. Το Magnetic Spirit (Μαγνητικό Πνεύμα όπως είναι η ελεύθερη μετάφραση του στα Ελληνικά)  είναι ο ακριβής τύπος του σχεδιασμού και διακόσμησης που θα στολίσει το σπίτι σας αμέσως. Εξαιρετικά πρακτικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  ως ράφι για βιβλία ή cd kai dvd. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν όρια: μπορείτε να βάλετε ό, τι αισθάνεται σαν μικρό-αντικείμενα τέχνης, την αγαπημένη κούπα σας ή τις φωτογραφίες που λατρέυετε. Βρείτε τη δική σας ιστορία και προσαρμόστε την σύμφωνα με … εναλλαγές της διάθεσης σας. Παρακάτω είναι ένα βίντεο που εξηγεί τι ακριβώς το Magnetic Spirit είναι και πώς λειτουργεί: Via: magnetic-spirit.com





Μαγνητικός τοίχος με ράφια8Μαγνητικός τοίχος με ράφια1Μαγνητικός τοίχος με ράφια2Μαγνητικός τοίχος με ράφια3Μαγνητικός τοίχος με ράφια4Μαγνητικός τοίχος με ράφια5Μαγνητικός τοίχος με ράφια6Μαγνητικός τοίχος με ράφια7




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

sosial m

cf

To CRETE-FIND δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!







Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.