Translate

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Εκπληκτικά τραπεζάκια με ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης


Εκπληκτικά τραπεζάκια με ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης10


Το τραπεζάκι του καφέ είναι ένα must-have για κάθε σαλόνι. Αλλά σε κάθε σαλόνι υπάρχει επίσης ένα περιορισμένος χώρος,  και ο χώρος αποθήκευσης είναι πάντα ένα πρόβλημα. Οπότε γιατί να μην επωφεληθούμε από το γεγονός ότι το τραπεζάκι του καφέ είναι εκτός από must have να γίνει και ένα χρήσιμο αποθηκευτικό αντικείμενο  στο σχεδιασμό του χώρου. Εδώ λοιπόν έχουμε μερικές ιδέες για τραπεζάκια με ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο που είναι τόσο όμορφα και λειτουργικά.

Εκπληκτικά τραπεζάκια με ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης10
Εκπληκτικά τραπεζάκια με ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης6
Εκπληκτικά τραπεζάκια με ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης8Diy Τραπεζάκι από παλέτα
.http://crete-find.blogspot.gr/

.....
.........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

sosial m

cf

To CRETE-FIND δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!







Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.