Translate

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ο Αθηναγόρας Σκιαδόπουλος κέρδισε τη μαθηματική Ολυμπιάδα χωρίς να κάνει ούτε ένα λάθος!




Ο Αθηναγόρας Σκιαδόπουλος έκανε περήφανους τους γονείς και τους καθηγητές του, αποδεικνύοντας τις εκπληκτικές δυνατότητές του...

Την Κυριακή (04-05-2014), διεξήχθη στο Πλέβεν της Βουλγαρίας ο διαγωνισμός για την 31η Βαλκανική Ολυμπιάδα Μαθηματικών με την συμμετοχή 20 χωρών

Στην αποστολή της Ελληνικής ομάδας
συμμετείχε και ο Ροδίτης μαθητής της Γ’ Λυκείου Αθηναγόρας Στυλιανός Σκιαδόπουλος του Κωνσταντίνου και της Ελένης και σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δόθηκαν στην δημοσιότητα ο Αθηναγόρας Σκιαδόπουλος επιτυγχάνοντας το απόλυτο ΑΡΙΣΤΑ 40/40 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Η ελληνική ομάδα με δύο χρυσά μετάλλια, τρία χάλκινα και μία εύφημη μνεία κατετάγη στην 5η θέση ανάμεσα στις 20 χώρες που συμμετείχαν στην 31η ΒΜΟ 2014.

Η σταθερά υψηλή επίδοση του μαθητή μάς δείχνει τον βαθμό προετοιμασίας του και μας κάνει αισιόδοξους για μια νέα μεγάλη επιτυχία στην 55η Διεθνή Ολυμπιάδα Μαθηματικών ΙΜΟ 2014 που θα διεξαχθεί στο Κέηπ Τάουν της Νότιας Αφρικής από 3 έως 13 Ιουλίου και στην οποία θα συμμετέχει σαν μέλος της εξαμελούς Ελληνικής ομάδος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Πηγή: http://www.logiosermis.net/2014/05/blog-post_3271.html#ixzz31AnhbseC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

sosial m

cf

To CRETE-FIND δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!







Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.