Translate

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Tetra Pak: οι πρώτες φυτικές ανανεώσιμες συσκευασίες υγρών τροφίμων



Η Tetra Pak® ανακοινώνει την κυκλοφορία της πρώτης χάρτινης συσκευασίας στη βιομηχανία υγρών τροφίμων που κατασκευάζεται πλήρως από ανανεώσιμα υλικά  φυτικής προέλευσης.

Η νέα χάρτινη συσκευασία TETRA REX® θα είναι η πρώτη στην αγορά με φιλμ από πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας (LDPE) βιολογικής προέλευσης και καπάκια από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE) βιολογικής προέλευσης, τα οποία προέρχονται και τα δύο από ζαχαροκάλαμο, καθώς και χαρτόνι πιστοποιημένο κατά FSC®.


«Η περιβαλλοντική υπεροχή είναι μία από τις στρατηγικές προτεραιότητες της Tetra Pak και αποτελεί κινητήριο παράγοντα των δραστηριοτήτων μας για την ανάπτυξη προϊόντων», δήλωσε ο Charles Brand, VP Marketing & Product Management της Tetra Pak.

«Μαζί με τους προμηθευτές μας, τους πελάτες μας και άλλους ενδιαφερόμενους, οδηγούμε τις εξελίξεις στο χώρο προς τις 100% ανανεώσιμες συσκευασίες. Πιστεύουμε ότι η αύξηση της περιεκτικότητας των συσκευασιών μας σε ανανεώσιμα υλικά δεν είναι μόνο καλή για το περιβάλλον, αλλά προσφέρει και στους πελάτες μας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο συνολικό περιβαλλοντικό προφίλ των προϊόντων τους».




http://crete-find.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

sosial m

cf

To CRETE-FIND δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!







Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.