Translate

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ghost Gunner : Εκτύπωση ημιαυτόματα όπλα χωρίς σειριακό αριθμό...VIDEO






Ghost Gunner: Τα ημι-αυτόματα όπλα φαίνεται ότι από τώρα και στο εξής θα βρίσκονται σε κάθε σπίτι.
Μάλιστα, χωρίς σειριακό αριθμό, που σημαίνει χωρίς έλεγχο του ιστορικού τους. Ο Αμερικάνος αναρχικός, θερμός υποστηρικτής της οπλοκατοχής και ψηφιακός οπλουργός, Cody Wilson, που εκτύπωσε το πρώτο 3D όπλο στον κόσμο, κυκλοφόρησε ένα desktop CNC mill όλα-σε-ένα, που ονομάζεται Ghost Gunner.





Το μηχάνημα μπορεί να παράγει AR-15 από αλουμίνιο, μέσα σε μία έως δύο ώρες. (Τα ημιαυτόματα AR-15 είναι η πολιτική έκδοση του στρατιωτικού M-16).
Το Ghost Gunner είναι προγραμματισμένο να παράγει το 80 τοις εκατό του όπλου. Από εκεί και πέρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε τα υπόλοιπα ανταλλακτικά, που πωλούνται ελεύθερα online, για να συναρμολογήσετε ένα λειτουργικό ημιαυτόματο όπλο.
Όπως εξηγεί ο Wilson στην ιστοσελίδα του προϊόντος, “το Ghost Gunner μπορεί να σας βοηθήσει να κατασκευάσετε νόμιμα και χωρίς σειριακό αριθμό, πυροβόλα όπλα στην άνεση του σπιτιού σας.”
Οι προ-παραγγελίες για το Ghοst Gunner ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα και οι τιμές του κυμαίνονται από τα 999 έως τα 1.299 δολάρια. Φυσικά η “εταιρεία” του Cody Wilson, (Defense Distributed), ξεπούλησε τις αρχικές 175 μονάδες που είχε προαναγγείλει μέσα σε μία ημέρα. Την αμέσως επόμενη μέρα 100 επιπλέον μονάδες που προανήγγειλε η εταιρεία ήταν επίσης sold out σε χρόνο μηδέν.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


iguru.gr http://allofruto.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

sosial m

cf

To CRETE-FIND δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!







Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.