Translate

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΣΟΥΗΔΙΑ. ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΣΟΥΗΔΟ ΣΤΟ ΙΚΕΑ...



ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ.... ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ..... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?? Τα πρώτα (??) κρούσματα από τους... πώς τους λένε...
α, ναι, πρόσφυγες του πολέμου.







UPPDATERAD Medan svensk media in i det längsta försökte förmå svenska läsare att inte veta att asylsökare låg bakom morden, att Rapports journalist kommenterade morden och offrens situation med ”de hade maximal otur” och att polisen kallade det ett ”galet dåd” – så låg offer utan huvud, nyss mördade av eritreanska asylsökare som inte har ett uns i landet att göra.
”…maximal otur” och ”ett galet dåd” skall INTE få förekomma i Sverige av asylsökare – de ska hållas inlåsta på en stor förläggning tills deras ärende är klart och man utrett att de inte är kriminella.
Sverige har också tagit emot sådana kvoter av asylanter och ensamkommande att det räcker för tid och evighet framåt. Det är dags att stänga gränsen för arabiska och afrikanska asylsökare – annars kommer dessa dåd att eskalera ytterligare. Vänta bara tills IS hittar på något bus i Sverige – kanske med en bomb där tiotals oskyldiga dör.
Och VEM tar på sig ansvaret för dessa fruktansvärt horribla och makabra illdåd? Regeringen? Löfven? Reinfeldt och miljöpartiet som kokade ihop denna soppa tillsammans, Migrationsverket? Nej, INGEN tar på sig ansvaret eller ens ber svenska folket om ursäkt. Det bara fortsätter att mala på i samma takt dag ut och dag in.
Mirjam Tapper som tagit del av bilder från avrättningarna på IKEA-varuhuset skriver på Facebook:
Just sett ett par bilder tagna av en besökare på IKEA. Bilderna och texten till dem fick benen att nästan vika sig under mig. Om bilderna är autentiska (jag har ingen anledning att tro att de inte är det) visar det att det som många länge fruktat nu har hänt i Sverige. Morden förefaller att vara en ren terrorgärning.
Och utförda på det mest bestialiska sätt. Jag blev rasande när Rapports journalist igår kommenterade morden och offrens situation med ”de hade maximal otur”. Och polisen kallade det ett galet dåd.
I vilket land som helst utom detta hade denna händelse föranlett en kommentar från regeringen, men här avfärdas det som en händelse vilken som helst i flödet av våldshandlingar. Och man bara mörkar och tystar ner. Jag känner ilska, besvikelse och förakt för detta lands politiker som lämnat/lämnar sitt folk i sticket och utsätter det för sociala experiment som får ödesdigra följder.
Sverige är sjukt, mycket, mycket sjukt och det behöver tillfriskna. Är glad att jag slipper bo här längre. Jag har mycket att jämföra med då jag bott i många länder i Europa, följer med i nyhetsrapporteringen på tre språk utöver svenska och jag är upprörd ända in i märgen över ignoransen i Sverige.
Jag kommer att lämna in en lång skrivelse till Stefan Löfven i regeringskansliet för nu måste jag utnyttja min skrivkunnighet och mitt renommé som yrkesperson. Detta får inte fortsätta.
2015-08-11 18-02-54_facebook_ikea_mord
Att minst ett huvud hade skurits av från kroppen kommer givetvis att mörkas så länge denna vänstermedia i landet får rapportera om saken. Inte ens polisen kommer våga gå ut och berätta detta – eller vad tror ni?
Uppdatering: Det var Carola Herlin, 55 år, från Hemvattnet utanför Skellefteå, och hennes 28-årige son Emil Herlin, Skellefteå, som mördades på IKEA i Västerås vid lunchtid på måndagen. RIP
2015-08-12 16-10-04_Carola Herlin
PS Pga kraftiga och kostsamma DDoS-attacker från tokvänstern har vi ej kunnat publicera något nytt förrän nu. Vi jobbar på att förstärka skyddet ytterligare mot våldsvänstern som inte nöjer sig med bara gatuvåld, utan nu också våld i cyberrymden – stackars krakar vad jobbigt när argumenten tryter för dom.
- See more at: http://www.exponerat.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

sosial m

cf

To CRETE-FIND δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!







Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.